Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Weskuskos: Mossels
    Weskuskos: Mossels
    Vrydag 14 Junie 2019

    Program: Oggend op RSG

    Gradering uit 10:
     
    (0 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    1 eetlepel olie
    1 teelepel botter
    1 ui, grofgekap
    1 knoffelhuisie, grofgekap
    4 vars tiemietakkies
    5 kg vars mossels, baarde uitgetrek
    ½ koppie witwyn

    Metode

    Verhit ’n groot pot op die stoof en gooi die olie en botter in.
    Wag tot die botter behoorlik gesmelt is en voeg die ui, knoffel en tiemietakkies by.
    Roer tot die uie so effe deurskynend is.
    Voeg nou die mossels by en sit die deksel op.
    Haal die deksel na omtrent 5 tot 7 minute af.
    Die meeste mossels behoort nou oop te wees.
    Voeg die wyn by en kook vir ’n verdere 3 minute.
    Haal van die stoof af en bedien so gou moontlik terwyl dit nog warm is.
    Skep in ’n lekker diep bak en bedien met vetkoek of varsgebakte brood.

     

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR