Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Parma-styl hamkolwyntjies
    Parma-styl hamkolwyntjies
    Saterdag 25 Februarie 2017

    Program: Brkfis met Derrich

    Porsies: 6

    Gradering uit 10:
     
    (9 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    1 croissant, in blokkies gesny
    4 eiers, liggies geklits
    1 t (5 ml) pietersielie, fyngekap
    sout en varsgemaalde swartpeper
    70 g parma-styl ham (opsioneel kan spek of enige ander ham gebruik word)
    30 g bokmelkkaas, gekrummel

    Metode

    Verhit die oond tot 180°C.

    Meng die croissant, eiers en pietersielie in ‘n mengbak saam. Geur met sout en varsgemaalde swartpeper. Hou eenkant.

    Spuit ‘n 6-holte muffinpannetjie( ± 6 cm in deursnee) met kleefwerende sproei.

    Voer elke holte deeglik uit met ‘n stukkie ham om ‘n “bakkie” te vorm.

    Vul elke holte met die croissant mengsel en krummel ± 1 t (5 ml) bokmelkkaas bo-oor.

    Bak die kolwyntjies vir ± 15 minute of tot die eier gaar en die kaas goudbruin is. Bedien warm.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR