LUISTER NOU

NOU OP DIE LUG

Vastrap

'n Program vir boeremusiekliefhebbers.

MEER INLIGTING
Fair 12°/27°
WEER Wind: N

Resepte

SOEK

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

KEURRESEP

  • Meditereense groente en kaas gebak

    Meditereense groente en kaas gebak

    Saterdag 25 Oktober 2014

    Program: Brkfis met Derrich
    Porsies: 6

    Gradering uit 10:
     (5 stemme)
  • BESTANDDELE

    1 rol blaardeeg
    ½ koppie (125 ml) basiliekruidpesto
    1 rooi soetrissie, ontpit en in repies gesny
    1 geel soetrissie, ontpit en in repies gesny
    1 blik (±410g) artisjokke, gedreineer en in wiggies of kwarte gesny
    10 Peppadews, in kwarte gesny
    2 eetlepels olie
    sout en peper
    ½ koppie (±150g) mozzarellakaas, in blokkies gesny

    METODE

    Voorverhit die oond tot 200°C.
    Spuit ‘n bakplaat met kleefwerende sproei.
    Rol die blaardeeg op ‘n skoon oppervlak oop en verdeel in 6 ewe groot vierkante.
    Sny ‘n raampie reg rondom die binnekant van elke vierkant, ±1 cm vanaf die buiterand af (moenie regdeur sny nie).
    Smeer pesto op die oppervlak van elke vierkant en skep soetrissies, artisjokke en Peppadews op elkeen.
    Sprinkel met olie en geur goed met sout en swartpeper.
    Bak vir 12-15 minute tot die blaardeeg gaar en die groente gerooster is.
    Verwyder uit die oond en sit die mozzarellablokkies bo-op.
    Plaas terug in die oond vir 3-5 minute totdat die kaas gesmelt is.
    Bedien warm.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?