Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Geroosterde botterskorsie-en-kekerertjie-patee
    Geroosterde botterskorsie-en-kekerertjie-patee
    Saterdag 25 Maart 2017

    Program: Brkfis met Derrich

    Gradering uit 10:
     
    (4 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    250 g botterskorsie, afgeskil en in blokkies gesny
    2 eetlepels (15 ml) olie
    1 blik (400 g) kekerertjies
    1 knoffelhuisie, fyn gekap
    ¼ koppie (± 65 ml) olyfolie
    1 teelepel (5 ml) paprika
    sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
    geroosterde pampoensade (opsioneel)
    olyfolie vir bediening

    Metode

    Verhit die oond tot 200 °C. Rangskik die botterskorsiestukkies eweredig op ‘n bakplaat en bedruip liggies met olie.
    Rooster die botterskorsie vir ± 30 minute of tot sag en gaar. Verwyder uit die oond en laat eenkant om af te koel.
    Plaas die botterskorsie saam met die kekerertjies, knoffel, olyfolie en paprika in ‘n voedselverwerker en verwerk tot glad.
    Geur met sout en varsgemaalde swartpeper.
    Garneer die patee met geroosterde pampoensade en bedruip liggies met olyfolie.

    Idees met kekerertjiepatee
    Bedien op roosterbrood  met avocado en fetakaas.
    Maak ‘n Roti-ontbyt-wrap met brosgebraaide spek en vars koljander.
    Gebruik as doopsous vir groente stokkies vir die kosblik.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR