LUISTER NOU

NOU OP DIE LUG

Empty
Nothing found
Partly Cloudy 11°/18°
WEER Wind: O

Resepte

SOEK

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

KEURRESEP

  • Flukse Florrie se vis (Ingelegde vis)

    Flukse Florrie se vis (Ingelegde vis)

    Dinsdag 15 April 2014

    Program: Tjailatyd
    Porsies: 10

    Gradering uit 10:
     (26 stemme)
  • Florrie is 'n diabeet en eet gesond, daarom word die vis nie gebraai in olie nie.

    Moenie bang wees om 'n eksentrieke mening te gee nie, want alle menings vandag was ook eers eksentriek. - Bertrand Russell.

  • BESTANDDELE

    1 snoek, of stokvis, of geelstert
    10 uie, in dun ringe gesny
    1 liter bruinasyn
    2 eetlepels blatjang
    2 eetlepels suiker
    2 eetlepels gemengde masala
    1 teelepel borrie
    5 lourierblare
    1 teelepel All Spice (wonderpeper)
    sout

    METODE

    Plaas alles, behalwe die vis in 'n kastrol, en laat dit kook totdat die uie sag raak.
    Haal die uie uit die sous en hou eenkant.
    Sny die vis in happiegroottes en plaas dit in die warm sous.
    Laat dit vir 1 minuut kook.
    Haal die vis uit.
    Plaas 'n bietjie van die uie onder in 'n glasbak en plaas 'n laag vis bo-op.
    Herhaal die lae tot bo.
    Gooi die sous oor.
    Laat staan in yskas vir 2 dae.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?