Nou op die lug

Deurnag (Maandag)

00:00-04:30

Empty

Interaktief

Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Perskes, kersies, fetakaas en basiliekruid oor die kole
    Perskes, kersies, fetakaas en basiliekruid oor die kole
    Saterdag 4 Januarie 2020

    Deur: Arno Janse van Rensburg van Janse & Co.

    Program: Reis sonder grense

    Gradering uit 10:
     
    (5 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    5 perskes, gehalveer
    200 g kersies, gehalveer
    200 g sagte fetakaas
    200 g pers basiliekruidblare, gesnipper
    50 ml oreganumblare of -blomme
    50 ml olyfolie
    gerasperde suurlemoenskil
    50 ml vars suurlemoensap
    2 eetlepels heuning
    ½ koppie pekanneute

    Metode

    Meng die olyfolie, suurlemoenskil en -sap met die heuning.
    Verf die gesnyde kant van die perske hiermee.
    Plaas die perske, gesnyde kant na onder, op ’n rooster oor warm kole.
    Braai dit vir 5 - 8 minute.
    Rook die kersies oor lae hitte / kole vir 2 ure saam met die pekanneute.
    Meng alles saam.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR