LUISTER NOU

NOU OP DIE LUG

Tjailatyd

'n Huistoeryprogram met nuus, verkeersverslae, markverslae, sport, groensake, etiket en resepte! Die lekkerste musiek sal jou in 'n japtrap by die huis kry!

MEER INLIGTING
Partly Cloudy 16°/28°
WEER Wind: N

Resepte

SOEK

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

KEURRESEP

  • Suurlemoen en joghurt yskastert

    Suurlemoen en joghurt yskastert

    Donderdag 30 Oktober 2014

    Deur: Nina Timm
    Program: Oggend op RSG

    Gradering uit 10:
     (7 stemme)
  • www.my-easy-cooking.com

  • BESTANDDELE

    Kors
    1½ pakkie gemmerkoekies
    100 g botter

    Vulsel
    1 blikkie kondensmelk
    sap van 1½ groot suurlemoene
    450 g volroom joghurt
    1 pakkie suurlemoen jellie
    200 ml kookwater
    250 ml room (opsioneel)
    suurlemoenskil vir versiering

    METODE

    Kors
    Plaas die koekies in 'n voedselverwerker en verwerk tot fyn krummels.
    Smelt die botter in 'n koppie in die mikrogolfoond en voeg by die krummels.
    Meng en voeg die krummels uit in 'n kleefvrye tertbak of losbodempan.
    Druk die krummels met die agterkant van 'n lepel plat sodat dit ook halfpad teen die kante van die pan op kom.
    Plaas in die yskas vir minstens 30 min.

    Tert
    Gooi die kookwater oor die jelliepoeier in 'n klein bakkie en laat afkoel.
    Gooi die kondensmelk in 'n bak en voeg die suurlemoensap by.
    Sodra die melk verdik het, voeg dan die joghurt by en meng.
    Voeg die jellie by en meng.
    Giet in die krummelbasis en laat stol in die yskas vir 'n paar uur.
    Klits die room en 'n bietjie suiker styf, en smeer dit oor die tert net voor opdiening.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?