Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Japtrap-vierkante
    Japtrap-vierkante
    Saterdag 27 Augustus 2016

    Program: Brkfis met Derrich

    Porsies: 6

    Gradering uit 10:
     
    (7 stemme)
    Twitter Facebook
  • www.icachef.co.za
    www.facebook.com/icachefschool

  • Bestanddele

    1 rol skilferkorsdeeg
    6 eiers
    6 repies spek
    vars basiliekruid (opsioneel)
    parmesaanskaafsels (opsioneel)

    Metode

    Verhit die oond tot 200° C.
    Rol die deeg op ‘n meelbetrooide oppervlakte oop. Sny die deeg in vierkante van ± 11x11 cm in deursnee. Sny versigtig ‘n raampie binne-in elke vierkant ( ± 1 cm van die rand - moenie regdeur  die deeg sny nie). 
    Druk gaatjies liggies met ‘n vurk in die binnekanste raampie en laat vir ± 10 minute in die yskas rus.
    Bak die deeg vierkante vir 10 minute, verwyder uit die oond en laat effens afkoel.
    Druk die binneste vierkant liggies met jou vingers plat sodat  die buitenste randjie steeds gepof is.
    Plaas ‘n repie spek op elke vierkant, breek ‘n eier bo-op en geur met sout en peper na smaak.
    Bak die vierkante vir 10 minute tot die eier gaar en vierkante goudbruid is. Verwyder uit die oond en garneer met vars basiliekruid en parmesaanskaafsels.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR