Resepte

Soek Vir Resepte

Soek

Jy hoef nie al die velde hieronder te gebruik om 'n resep te soek nie. Hoe minder velde jy gebruik, hoe beter sal die soekresultate wees. As jy byvoorbeeld 'n resep soek wat op Tjailatyd uitgesaai is, kies slegs TJAILATYD in die aftuimelkieslys en klik op SOEK. Al die resepte wat op daardie program uitgesaai is, sal dan verskyn. As jy lus vir iets wat byvoorbeeld hoender in het, kies slegs HOENDER in die Bestandele aftuimelkieslys en niks anders nie. As jy alles probeer het en jy kry steeds die resep waarna jy soek nie, probeer dan 'n sleutelwoord.

Datums
calendar calendar

Keurresep

  • Anél se poke-bakkies
    Anél se poke-bakkies
    Donderdag 25 Mei 2017

    Program: Tjailatyd

    Porsies: 4

    Gradering uit 10:
     
    (10 stemme)
    Twitter Facebook
  • Bestanddele

    Tuna-poke bakkies
    400 g vars tuna
    60 ml sojasous
    2.5 ml sesamolie
    20 ml rysasyn
    5 ml gemmer, gerasper
    2.5 ml knoffel, gerasper
    2.5 ml rissievlokkies
    500 ml gaar rys van jou keuse, warm
    80 ml rou beet, gerasper
    2 radyse, fyn gesny
    ‘n handvol vars koljander, gekap
    sojasous vir bediening

    Salm-poke bakkies
    400 g vars salm
    60 ml sojasous
    5 ml wasabismeer
    20 ml suurlemoensap
    5 ml gemmer, gerasper
    500 ml gaar rys van jou keuse, warm
    4 babamielies, gesny
    60 ml wortels, gerasper
    1 avokado, in blokkies gesny
    ‘n handvol vars koljander, gekap
    sojasous vir bediening

    Metode

    Tuna-poke bakkies
    Sny die tuna in blokkies.
    Meng die sojasous, sesamolie, rysasyn, gemmer, knoffel en rissievlokkies saam.
    Voeg oor tuna en marineer vir ‘n uur in yskas.
    Skep ‘n halwe koppie rys in elke bakkie en rangskik die tuna, beet en radyse bo-op.
    Bedien met vars koljander en nog sojasous langs die kant. 

    Salm-poke bakkies
    Sny die salm in blokkies.
    Meng die sojasous, wasabi, suurlemoensap en gemmer saam.
    Voeg oor die salm en marineer vir ‘n uur in yskas.
    Skep ‘n halwe koppie rys in elke bakkie en rangskik die salm, babamielies, wortels en avokado bo-op die rys.
    Bedien met vars koljander en nog sojasous langs die kant.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan ‘n vriend


STUUR