LUISTER NOU

NOU OP DIE LUG

Empty
00:00-05:00
Deurnag (Woensdag)

00:00 - 01:00 Afrikaanse musiek
01:00 - 02:00 Praat Saam (herhaling)
02:00 - 03:00 U eie keuse (herhaling)
03:00 - 03:30 Leefwêreld van die gestremde (herhaling)
03:30 - 04:00 Ons en die onderwys (herhaling)
04:00 - 04:30 Musiek
04:30 - 04:45 RSG Landbou
04:45 - 05:00 Op die veepos

MEER INLIGTING
Unknown 4°/21°
WEER Wind: O
TERUG

Resepte

  • Piet se bakgat beesstert

    Vrydag 4 Maart 2011

    Program: Tjailatyd
    Porsies: 6

    Gradering uit 10:
     (131 stemme)
  • My Suid-Afrika is 'n plek van omgee. - Johnathan Jansen.

  • BESTANDDELE

    2 tot 3 beessterte
    1 botteltjie Griekse slaaisous (nie die romerige soort nie)
    1 pakkie bruin uiesoppoeier
    4 wortels
    10 klein aartappeltjies

    METODE

    Sit die beessetrte in 'n groot swaar ysterpot.
    Meng die slaaisous en die soppoeier en gooi dit oor die beesstert.
    Laat dit stadig teen 120 grade vir 8 ure bak.
    Voeg die wortels en aartappels die laaste 2 uur by.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?

STUUR DIE RESEP AAN ‘N VRIEND

STUUR
* Verpligte velde