Nou op die lug

Deurnag (Vrydag)

00:00-04:45

Empty

Interaktief

Resepte

  • Sous Chef  se liplekker hoender
    Sous Chef se liplekker hoender
    Dinsdag 2 Augustus 2011
    Program: Oggend op RSG
    Gradering uit 10:
     
    (20 stemme)
  • Bestanddele

    4 hoenderdye, sonder vel, met been
    ½ koppie Balsamiese reduksie (ek gebruik Verlaque se Honey & Rooibos)
    ½ koppie sojasous
    ½ koppie bruinsuiker

    Metode

    Meng die balsamiese reduksie, sojasous en suiker en verhit in 'n pan tot die suiker smelt.
    Plaas die hoenderdye in 'n oondbak met 'n deksel en gooi die sous oor.
    Bak vir 30 min teen 190 grade.
    Haal deksel af en bak vir nog 20 tot 30 minute en draai die dye 'n paar keer totdat die sous lekker dik en stroperig is.
    Bedien met jasmynrys en ‘n lekker groenslaai.

Hoeveel sterre gee jy hierdie resep?
* Verpligte velde

Stuur die resep aan n vriend


STUUR