Kors
2 hoogvol eetlepels botter, gesmelt
1 eiergeel
1 eetlepel suiker
½ koppie koekmeel
½ teelepel bakpoeier
knippie sout
Vulsel
500ml melk (dit moet vars melk wees, NIE boksmelk nie – baie belangrik)
2 eetlepels botter
2 eiergele
½ koppie suiker
40 ml koekmeel
15 ml Maizena
knippie sout
¾ teelepel vanieljegeursel
¼ teelepel amandelgeursel
3 eierwitte
Kors
Voeg die eiergeel en suiker by die gesmelte botter, en meng goed.
Voeg die koekmeel, bakpoeier en sout by, en meng goed.
Druk die deeg vas in ‘n gesmeerde tertbak om ‘n kors te vorm.
Vulsel
Kook die melk, botter en suiker saam.
Voeg die koekmeel, sout en Maizena (droog) by, of klits dit in met ‘n draadklits.
Voeg die geursel en eiergele by.
Klits die eierwitte styf en vou dit by die melkmengsel in nadat dit vir sowat 7 minute afgekoel het.
Voeg dit in die kors, en bak teen 180 grade Celsius vir 30 minute.
Strooi kaneel en bietjie suiker oor.
Lek jou lippe af, en begin smul!
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za