10 ml kitsgis
120 g suiker
5 ml sout
5 ml anyssaad
600 g meel
60 g botter
300 ml water
versiersuiker
1 liter olie vir diepbraai
Meng alle droë bestanddele, behalwe die versiersuiker, saam.
Voeg die water en botter by droë mengsel, en knie die deeg.
Laat die deeg vir 10 minute rys.
Knie die deeg af, en rol dit in ‘n lang wors.
Sny die deeg in 5 cm skuins stukke.
Laat die koeke weer rys tot dubbel hulle grootte.
Diepbraai die skuinskoeke in voorverhitte olie tot donkerbruin.
Dreineer die koeke op kombuispapier, en sprinkel versiersuiker bo-oor.
Geniet dit met koffieof tee, of saam met skaaptjops.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za