artisjokke, stingels afgesny
broodkrummels
parmesaankaas, gerasper
pietersielie, gekap
fyngemaakte knoffel
suurlemoensap
olyfolie
sout
peper
Druk die artisjok van bo-af plat sodat dit oopmaak, en knip die skerp puntjies van die blare af.
Plaas dit in koue water vir 30 minute.
Meng al die bestanddele saam, en druk die mengsel tussen die blare in.
Plaas die artisjok in ‘n kastrol, wat met water gevul is tot by die eerste blare.
Voeg suurlemoensap en olyfolie by stoom vir sowat 45 minute.
Bedien as voorgereg of as bykos.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za