500 g hoenderlewer, skoongemaak en vet en weefsel verwyder
¼ koppie meel
2 teelepels gemengde kruie
1 rooi en 1 groen mediumgrootte soetrissie, opgekap
¼ koppie sprietuie, opgekap
1 rooi ui, opgekap
2 eetlepels botter
2 eetlepels olie
½ koppie water
sout en swartpeper
Grondboontjiesous
3 eetlepels grondboontjiebotter
½ teelepel knoffelpoeier
2 eetlepels sjerrie
2 eetlepels sojasous
2 eetlepels witwynasyn
2 eetlepels Maizena
Meng die meel en kruie saam.
Meng die grondbootjiesous se bestanddele saam.
Verhit die olie en botter in ‘n groot braaipan oor medium hitte.
Rol die lewer in die meelmengsel, braai dit vir 2 minute aan elke kant, en hou eenkant.
Voeg die opgekapte ui, soetrissie en water in die pan.
Sodra die water verdamp het, plaas die lewer terug in die pan.
Voeg die grondboontjiesous in die pan, en roer alles goed deur.
Geur met sout en swartpeper.
Voeg die sprietuie bo-op, en bedien op gekapte rou spinasie of rys.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za