handvol vars kruisementblare en pietersielie
1 vars rooi brandrissie
3 knoffelhuisies
sap van ‘n halwe suurlemoen.
45 ml olyfolie
30 ml sojasous
soutvlokkies en varsgemaalde swartpeper na smaak
steak
Kap die kruie, rissie en knoffel op ‘n groot houtbord fyn.
Drup die suurlemoensap, olyfolie en sojasous oor, en meng.
Sny die steak in repe net voor opdiening, en plaas dit bo-op die kruie.
Laat jou gaste hulleself help, en die repe vleis deur die kruiesous trek.
Variasies
As jy nie suurlemoensap gebruik nie, kan jy meer olyfolie gebruik.
Ander kruie wat ook bygesit kan word, is marjolyn, tiemie en roket.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za