1 groot gevlinderde lamsboud
4 fyngekapte knoffelhuisies
groot handvol fyngesnipperde Italiaanse pietersielie
½ koppie olyfolie
½ koppie witwyn
2 teelepels fyn komyn
1 teelepel sout
2 teelepels growwe peper
sap van een suurlemoen
1 – 2 fyngekapte rooirissies (opsioneel)
Sny gleuwe in die lam met ‘n skerp mes.
Meng al die ander bestanddele goed, laat drup dit oor die vleis, en vryf dit goed in.
Marineer vir minstens twee ure.
Braai die boud vir ‘n paar minute oor baie warm kole om dit te seël.
Maak die kole matiger, maar nie te stadig nie, en braai ’n verdere 30 minute of langer vir diegene wat van hulle vleis gaarder hou.
Haal die boud van die kole af, bedek dit met foelie en laat die vleis vir minstens 10 minute rus.
Bedien met warm pitabrood, hummus, tzatziki en koeskoesslaai.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za