snoek
1 koppie lemmetjie- of suurlemoensap
gerasperde skil van een suurlemoen
5 eetlepels appelkooskonfyt
3 sprietuie, fyngekap
3 knoffeltoontjies, fyngekap
1 ui, in ringe gesny
1 koppie botter (nie margarien nie)
¼ koppie volroom sjerrie
1 teelepel sout
Kook al die bestanddele (behalwe die vis) saam.
Smeer ’n paar eetlepels van hierdie mengsel op die vleiskant van die snoek.
Braai die snoek vir ongeveer 15 minute (velkant na onder) oor matige kole.
Sodra dit amper gaar is, draai dit vir ’n paar minute om, om seker te maak die vleiskant braai ook deurgaar.
Smeer die hele tyd van die bottermengsel oor die snoek.
Haal die snoek van die kole af, en smeer nog van die bottermengsel oor en besprinkel dit met sout indien nodig.
Bedien dadelik.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za