1 koppie dadels, opgesny
1 koppie kookwater
1 teelepel koeksoda
2 eetlepels botter
1 koppie suiker
2 eiers
1¼ koppie meel
3 teelepels bakpoeier
knippie sout
¼ koppie neute
Stroop
1 koppie bruinsuiker
1 koppie water
2 teelepels botter
1 teelepel karamelgeursel
¼ koppie brandewyn
Week die dadels in die kookwater en koeksoda.
Room die botter, suiker en eiers.
Sif die meel, sout en bakpoeier saam.
Meng die drie mengsels saam.
Voeg die neute by.
Bak in ‘n tertbak vir 45 minute teen 180 grade Celsius.
Stroop
Kook die bestanddele, behalwe die brandewyn, vir 10 minute.
Voeg die brandewyn by.
Skep die stroop oor die afgekoelde tert.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za