1 kg botterskorsie, geskil en in stukke gesny
2 groot of 3 klein Granny Smith appels
1 groot ui, gekap
1 stuk seldery, in stukke gekap
3 eetlepels botter
2 eetlepepels kerrie
2 eetlepels borrie
1 liter hoenderaftreksel
2 takkies roosmaryn
1 rissie, fyngekap
1 blik klappermelk of 2 tot 3 eetlepels koffieverromer
Plaas al die bestandele in ‘n pot en bring dit tot kookpunt.
Laat dit prut vir twee ure.
Maak al die bestandele fyn sodat dit ‘n dik vloeistof vorm.
Voeg sout en peper by na smaak, indien nodig.
Bedien dadelik met vars brood.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za