200 tot 300 gram vars Okra in lengte gesny
2 med uie opgekerf
2 kerrieblare
2 rooirissies
2 groenrissies
1 groot tamatie in blokkies gesny
Ā½ tlpl borriepoeier
Ā½ tlpl mosterdsaad
Ā½ tlpl vinkelsaad
3Ā eetlepels klapperolie
1 blikkie klapper roomĀ
Verhit olie in groot pan
Braai dan saam :
Mosterdsaad ,rooirissie en kerrieblare
Voeg dan by
Okra , uie , tamaties en groenrissie
Roer saam tot okra sag is ( nie pap )
Voeg by
Klapper room , vinkelsaad en borrieĀ en n knippie sout .
Braai saam teen lae hitte vir nog 5 min terwyl jy versigtig roer
Bedien met Ghee rys .
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za