250 ml ongeurde jogurt
100 ml room
150 ml blatjang
1 ui, in ringe gesny
3 knoffelhuisies, fyngekap
10 ml droë roosmaryn
sout en varsgemaalde swart peper na smaak
700 g hoenderporsies
80 g gerasperde parmesaan kaas
Meng die jogurt, roosmaryn, sout en peper saam in ‘n mengbakkie.
Plaas die hoenderstukke in ‘n gesmeerde vlak oondbak, en smeer die mengsel bo-oor die hoender.
Sprinkel die parmesaan bo-oor.
Bak teen 180° C vir ongeveer 45 minUTE of tot die hoender deurgaar is.
Bedien warm.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za