900 g dubbelroom Griekse jogurt
120 ml room
140 g versiersuiker
1½ eetlepels sumakpoeier
sap en gerasperde skil van 1 suurlemoen
600 g aarbeie
3 takkies kruisement, fyngekap
1 vanieljepeul, of ½ teelepel vanieljegeursel
Meng die room, jogurt, suurlemoenskil en die helfte van die versiersuiker, en plaas in die yskas.
Verhit die oond tot 200 grade Celsius.
Meng die aarbeie, sumakpoeier, kruisement, vanielje, suurlemoensap en versiersuikermet 80 ml water.
Plaas in ‘n oondpan en rooster vir 20 minute.
Roer gereeld.
Laat dit afkoel en dreineer die vloeistof in ‘n beker.
Vou die sous by die roommengsel in, en bedien saam met die aarbeie.
Garneer met kruisementblare.
* Verpligte velde
Aanbieders
E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
E-nuusbrief
Teken in op die RGS E-nuusbrief
Bel Ons
(011) 714 2702
Navrae
info@rsg.co.za